Jdi na obsah Jdi na menu
 


Počerady - LOUNY

12. 5. 2010

Protože jsme se nemohl zůčastnit ČP. v PARDUBICICH  byl jsem v poloze ležmo doma v doupěti s antibiotiky a teplim čajikem ach jo také ho to jednou potká.
Tak jsem nastoupil na start až v Počeradech.
tentokrát jsme z Brna vyjeli tři já Dušan a Sandra rozložili jsme dvě kola uplně na prvočinitele a naskladali na sebe a dokonce se tam vše vešlo do mého malého žlutáska.
Cesta na ubytování proběhla v celkem rychle bez menšich problémů, jen v Praze jsme chytli menši kolonu aut, tak si Dušan otevřel okénko a začal navazovat známosti s jednou pohlednou pražačkou. Bylo to celkem srandovní z auta do auta konverzace a nervozní řidiči kolem. Ale vše proběhlo bez nehod a v pořádku jsme přijeli na ubytování do jednoho malého penzionku asi 20km od Loun, kde jsme ubytovali navečeřeli připravily a složily kola a šli do hajan, protože jsme druhý den brzy vstávali a přesunovali se do místa cíle.
Na start jsme se museli přesunout na kolech do Počerad k elektrárně strartovalo nás jen 35 handbikeru určitý počet formůlkářů a běžců.
Startovní výstřel zazněl v 11h. první v cili byl za 22 min a já po prašcích a nemoci za 37 minut není prostě všem dnům konec snad se někdy zadaří lépe.
Po dojeti do cíle jsme dostali malé občerstvení a šli se převléci do suchého složit kola a čekali jsme na večerní vyhlášení, kde potom byl i raut a potom pozdní odjezd domů a nad ránem doma v teple v pelíšku.